Straatwoordenaar & Friends

  • Posted on: 8 January 2014
  • By: bart

Met 'Vuur van Mondul' slaan we een nieuw pad in.

De krachten worden namelijk gebundeld met Jazochromatic (Maarten Wydooghe) en Straatwoordenaar (Saidjah Coudenys). Samen brengen we 'Straatwoordenaar & Friends'.

Ik, Bart Deruyter, verwoord.

Met 'Het Vuur van Mondul' kom ik bij je thuis met storyboard-tekeningen die ook zijn tentoongesteld tijdens het 'Fantastic Film Festival' in Brugge, met concept-affiches en uiteraard met mijn verhaal. Ik ga in gesprek over hoe een nieuwe wereld tot stand kan komen en samen beginnen we te brainstormen over hoe de wereld 'Esmiltanië' eruit ziet en over wat en wie deze wereld bevolkt. Zo kan je ervaren hoe de personages tot leven worden gebracht, wat hen drijft en hoe je uiteindelijk tot een betekenisvol verhaal komt.

Saidjah organiseert:

hij speurt naar talent om in jouw huiskamer op te treden. Zonder de boel op stelten te zetten, steeds op maat. Muzikaal of theatraal talent, dichters of stand-up comedians. Lokaal of nationaal talent, soms internationaal of exclusief.

Maarten verbeeldt:

hij is kunstschilder die met diverse schilderijen uit diverse reeksen de aankleding van je huiskamer verzorgt. Kleine en grote doeken, zowel realistisch als fantastisch. Niet altijd vanzelfsprekend, wel steeds tot de verbeelding sprekend.

Als meerwaarde van dit project krijgen via Saidjah's 'Home Made Concerts' verschillende muzikanten, dichters, standu-up comedians de kans om hun 'ding' te doen en zichzelf aan het publiek kenbaar te maken.

Het unieke concept van Straatwoordenaar & Friends is niet voor iedereen weggelegd, maar bezorgt jou en je gasten een bijzondere combinatie van woord, beeld en muziek in jouw huiskamer. Iets waar ze nog lang zullen over spreken.

Momenteel hebben we een crowdfunding-campagne lopen: om dit totaalconcept van start te krijgen hebben we een startkapitaal nodig. Je kan helpen door te sponseren. Voor centen die wij nodig hebben, zorgen we vanzelfsprekend voor een passende vergoeding. Van postkaarten tot een evenement met alles erop en er aan in jouw huiskamer. Steun Straatwoordenaar & friends via Sponsume. We zijn je dankbaar!

Tags: