Update

  • Posted on: 16 March 2014
  • By: bart

De try-outs met Straatwoordenaar & Friends waren een interessant experiment. Ik heb zeer veel bijgeleerd met het initiatief en ben blij eraan deelgenomen te hebben. Maar het waren try-outs, en na de try-outs moest er een besluit genomen worden.

Mijn conclusie was dat er, om het echt goed te laten lopen, veel werk aan de winkel was, waardoor het moeilijk zou worden het te combineren met de andere bezigheden. Het Vuur van Mondul is immers een zeer complex project, waarvan de focus nog steeds op het schrijven gericht is. Teveel nadruk leggen op de andere activiteiten ervan zou het schrijven op zich zeer moeilijk maken.

Daarom werd het besluit genomen dat ik er met het Vuur van Mondul als deel van het collectief uit stap. Verdere samenwerking met Straatwoordenaar & Friends blijft mogelijk, maar niet als lid van de 'core'. Ik ben ervan overtuigd dat Straatwoordenaar een interessant aanbod kan bieden voor evenementen in de huiskamer en ik geloof dat ik er met Het Vuur van Mondul ook deel van kan uit maken, maar de prioriteit is en blijft het schrijven.

Wat het schrijven betreft. Het ging door het organiseren en meewerken aan Straatwoordenaar & Friends heel traag vooruit. Toch is er een belangrijke vooruitgang. De wereld werd uitgebreid en enkele grote veranderingen hebben plaatsgevonden. Ondertussen is er ook een 'wiki' die je terug kan vinden op www.hetvuurvanmondul.be.

Tags: